Jídelníček
PONDĚLÍ 10. ÚNORA 2025
Polévka: fazolová - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: barevné vepřové nudličky, vařené brambory - (Alergeny: Lepek, Mléko)
Hlavní chod II.: makarony se sýrovou omáčkou a žampiony - (Alergeny: Lepek, Mléko)
ÚTERÝ 11. ÚNORA 2025
Polévka: francouzská polévka se zeleninou - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: fazolový guláš s masem a zeleninou, chléb - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod II.: dukátové buchtičky s vanilkovým krémem - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
STŘEDA 12. ÚNORA 2025
Polévka: vločková - (Alergeny: Lepek, Mléko, Celer)
Hlavní chod I.: rybí filé zapečené se sýrem, bramborová kaše, mrkvový s ananasem - (Alergeny: Lepek, Ryby, Mléko)
Hlavní chod II.: králičí ragú, dušená rýže s kurkumou - (Alergeny: Mléko)
ČTVRTEK 13. ÚNORA 2025
Polévka: hovězí s rýží a hráškem - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: kuřecí na paprice, těstoviny - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
Hlavní chod II.:vločkové karbenátky, brambory s máslem, ledový salát - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
PÁTEK 14. ÚNORA 2025
Polévka: zahradnická - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: jemná sekaná doplněná o cizrnu a červené fazole, šťouchané brambory, kompot - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)
Hlavní chod II.: špenátové lasaagne se sýrem - (Alergeny: Lepek, Mléko)
PONDĚLÍ 17. ÚNORA 2025
Polévka: drůbeží s nudlemi - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: špagety pomodoro s česnekem, bazalkou, sypané parmazánem a sýrem - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod II.: putimský vepřový plátek ( žampiony, párek, okurek ), vařené brambory, červená řepa - (Alergeny: Lepek)
ÚTERÝ 18. ÚNORA 2025
Polévka: špenátová s vejcem - (Alergeny: Lepek, Vejce)
Hlavní chod I.: kuřecí směs Ratatouille, jasmínová rýže, zeleninová přízdoba - (Alergeny: Lepek) Hlavní chod II.: celerové karbenátky, bramborovo-dýňové pyré, rajčatový salát - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko, Celer)
STŘEDA 19. ÚNORA 2025
Polévka: jihočeská zelnice - (Alergeny: Lepek, Mléko, Celer)
Hlavní chod I.: vepřová roláda s medvědím česnekem ( SOUS-VIDE), šťouchané brambory, čínské zelí s mrkví
Hlavní chod II.: špenátové tagliatelle s pečenou Tilápií - (Alergeny: Lepek, Ryby)
ČTVRTEK 20. ÚNORA 2025
Polévka: rajská s rýží - (Alergeny: Lepek)
Hlavní chod I.: francouzské brambory, kyselý okurek - (Alergeny: Vejce, Mléko)
Hlavní chod II.: drůbeží játra na slanině, petrželová rýže, kysané zelí - (Alergeny: Lepek)
PÁTEK 21. ÚNORA 2025
Polévka: zeleninová s cizrnou - (Alergeny: Lepek, Celer)
Hlavní chod I.: smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurko
Hlavní chod II. halušky s anglickou slaninou a brynzou - (Alergeny: Lepek, Vejce, Mléko)